Maandkalenders

Uw voorbeeldkalenderLAAT ONS UW VERZENDINGORGANISATIE ACHTER - GEPERSONALISEERD EN WERELDWIJD.

In 80 dagen rond de wereld? Dat kan bij ons veel sneller! Vraag onze logistiekdeskundigen naar de verzendoplossing die voor uw reclamekalenders die het best bij u past.

Onze terminic maandkalenders: Best in Class

Onze meermaandskalenders, elke dag van het jaar altijd in het zicht van uw klanten en zakenpartners. Hoogwaardige reclamekalenders zijn vandaag de dag ongeëvenaard als proactief planningsinstrument en effectief reclamemedium.
Sinds wij in 1937 de eerste 3-maandskalender hebben uitgevonden, ontwikkelen wij onszelf en onze producten voortdurend. Ons assortiment omvat momenteel meer dan 30 kalendermodellen met calendaria in meer dan 35 talen en talencombinaties, die wij in een miljoenenoplage naar bijna alle landen ter wereld versturen. Of u nu kiest voor een 3-maandskalender, 4-maandskalender, 5-maandskalender, 6-maandskalender, 7-maandskalender of 8-maandskalender, als enkelblok- of multiblok-wandkalender, u kunt er altijd zeker van zijn dat uw individueel naar uw wensen vormgegeven reclamekalenders met de grootste ambachtelijke zorg worden vervaardigd. Onze ambitie daarbij is: Best in Class. Dit wordt onder meer gegarandeerd door de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen, zoals onze certificeringen volgens ISO 12647 Process Standard Offset Printing, PSOaktiv, FSC®, CO2-gecompenseerde (klimaatneutrale productie), GoGreen en AEO.

Diverse kalenders: brede productportefeuille “Made in Germany”

Naast wandkalenders met 3 maanden, 4 maanden, 5 maanden, 6 maanden of zelfs 7 en 8 maanden vervaardigen wij voor uw overtuigende promotieactie ook diverse tafel- en posterkalenders. Wij produceren al onze kalenders uitsluitend in Duitsland. Van de klantenservice tot de opdrachtafwikkeling en van het drukken en de verdere verwerking tot het verpakken en verzenden van uw maandkalenders, alles gebeurt op onze eigen bedrijfslocatie in de Hanzestad Bremen. Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat alle productiestappen voldoen aan de kwaliteitsnormen die u van ons verwacht.
Dankzij ons omvangrijke en flexibele aanbod van hoogwaardige reclamekalenders “Made in Germany” en dankzij onze persoonlijke service en wereldwijde verzending kunnen wij van terminic u overtuigende drukresultaten en professionele media met uw individuele reclameboodschap bieden, vervaardigd van eersteklas materialen en volgens geavanceerde en gecertificeerde bedrijfstak- en druknormen.

Als u in het overzicht van onze maandkalenders niet het voor u geschikte wandkalendermodel aantreft of als u individuele wensen of vragen hebt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag.

Unieke verscheidenheid aan talen, exclusieve printafwerkingen en aangepaste bedrijfskalenders

Zoals zo vaak maken de fijne details het verschil. Bij terminic geven we elke dag het beste, zodat onze producten en services optimaal op uw behoeften zijn afgestemd. En dus is het zo dat we in de loop van de jaren veel hebben opgenomen in ons aanbod, dat verder gaat dan alleen het afdrukken van de kalender.
Als antwoord op de toegenomen vraag naar internationaal toepasbare reclamekalenders hebben we ons uitgebreide assortiment kalenders ontwikkeld. De muurkalenders in de “Super” -serie zijn zonder extra kosten beschikbaar in maximaal 35 verschillende taalcombinaties. Op deze manier kunt u moeiteloos en precies uw dochtermaatschappijen, klanten en zakelijke partners in alle delen van de wereld targeten.
De toenemende behoefte aan nog meer geïndividualiseerde promotieartikelen wordt gediend door ons uitgebreide assortiment van print-afwerkingstechnieken. Deze omvatten bijvoorbeeld embossingfolie en lenticulaire druk, koude-folietransfer inclusief overdrukken in de Euro-schaal, buitengewone lakken (inclusief reliëf, structuur, geur- of persistentie-lak) en verschillende folielaminaties (bijv. glanzend, mat, zacht aanvoelend, magneet – geweven of met leer gekorrelde folie).
En zelfs als u in ons brede assortiment van modellen, talen, kleuren, apparatuur en verwerkingsvarianten niet de perfecte bedrijfsagenda voor u en uw bedrijf vindt, bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden u de mogelijkheid om uw kalenders aan te passen aan uw wensen en ideeën. Naast de achterwand van de kalender, die al volledig is uitgerust met uw individuele reclamedruk, bijvoorbeeld, kunnen de kleur van de fond en de cijfers van de kalender exact worden afgestemd op uw huisstijl in termen van kleur en typografie. Een volledig vrij te combineren taal- en vakantieselectie en individuele verpakking in offprint ronden ons aanbod de agenda op maat af.