Overzicht Reclamekalender Modellen

Alle kalenders vergelijken


3-Maandskalenders

De 3-maandskalender is de klassieker onder de kalenders, al tachtig jaar. In 1937 hebben wij ‘s werelds eerste 3-maandskalender met een groot reclameoppervlak ontwikkeld en op de markt gebracht. Sindsdien hebben wij hem voortdurend ontwikkeld met veel ideeën en baanbrekende innovaties, waardoor hij bij uitstek geschikt is als bedrijfskalender of relatiegeschenk.

4-Maandskalenders

Door de veranderende omstandigheden en eisen op het werk gaat de trend al jaren richting nog meer planningszekerheid, nog verder vooruitkijken en nog meer ruimte voor reclame. En daarom zijn de 4-maandskalenders inmiddels de meest verkochte kalendermodellen hier bij ons, kalenderproducent terminic.

5-Maandskalenders

Ook de 5-maandskalender past zich perfect aan de veranderde vraag naar nog meer planningszekerheid en nog verder vooruitkijken aan. Geen wonder dat hij steeds populairder wordt. Vijf maanden in één oogopslag en een groot reclameoppervlak met uw bedrijfslogo en uw ondernemingskleuren, en dat 365 dagen per jaar.

6-Maandskalenders

Onze terminic 6-maandkalenders bieden uw klanten een extra lange planningsperiode: een half jaar in één oogopslag! En u kunt met deze meermaandskalenders in groot formaat een interessante promotieactie voeren, die een blijvende indruk bij uw klanten en partners achterlaat.

Tafelkalenders

Overeenkomstig ons motto “Competence in Calendars” bieden wij u reclamekalenders aan die aan al uw eisen voldoen en produceren wij naast onze wereldwijd bekende en populaire maandkalenders met meermaandsoverzicht ook veelzijdige tafelkalenders voor de dagelijkse planning op kantoor en in het alledaagse leven.

Posterkalenders

Deze reclamekalenders worden gebruikt waar beslissingen worden genomen en belangrijke data zichtbaar moeten zijn: in het kantoor van uw klant of zakenpartner. Dankzij het prominente reclameoppervlak op de posterkalenders is uw bedrijfslogo in uw corporate design altijd zichtbaar.LAAT ONS UW VERZENDINGORGANISATIE ACHTER - GEPERSONALISEERD EN WERELDWIJD.

In 80 dagen rond de wereld? Dat kan bij ons veel sneller! Vraag onze logistiekdeskundigen naar de verzendoplossing die voor uw reclamekalenders die het best bij u past.