Tafelkalenders

Uw voorbeeldkalender


Alle reclamekalender modellen

WIJ SPREKEN ÉÉN TAAL: UW TAAL.

Moeten uw kalenders over de hele wereld gebruikt kunnen worden? Wij bieden u reclamekalenders in een unieke verscheidenheid aan talen.
Brede competentie in kalenders: kalenderproducent terminic biedt tafelkalenders voor elke gelegenheid

Als een van de leidende kalenderproducenten in Europa staat terminic al tachtig jaar bekend om zijn maandkalenders met meermaandsoverzicht die niet te evenaren zijn als het gaat om de combinatie van een lange planningsperiode en een effectief reclamemiddel. Maar wij kunnen nog meer. Al tientallen jaren ontwikkelen wij onszelf en onze reclamekalenders voortdurend om steeds optimaal op de wensen en behoeften van onze klanten te kunnen inspelen. In overeenstemming met ons motto Competence in Calendars® bieden wij u kalenders aan die aan al uw eisen voldoen en produceren wij naast onze wereldwijd bekende en populaire maandkalenders ook andere kalendersoorten voor kantoor en privé. Zeer populair zijn onze terminic tafelkalenders. Naast de compacte tentkalender voor op het bureau op kantoor en thuis en de nieuwe tafelplanner quadro is de tafelstandaard quadro, die uw reclame als onder glas laat glanzen, de bestseller van terminic.

Tafelkalenders in gecertificeerde kwaliteit

Welke van de terminic tafelkalenders u ook kiest, u ontvangt een volgens gecertificeerde kwaliteits- en milieunormen geproduceerde kalender in uw corporate design die vergezeld van uw bedrijfslogo in uitstekende reclamedruk-kwaliteit bij uitstek geschikt is als relatiegeschenk en ondernemingskalender. De bureaukalenders zijn PSO-gecertificeerd op het 100ste raster van de Euroscale. We kunnen u dus de beste kwaliteit en overtuigende afdrukresultaten garanderen voor uw compacte tafelkalenders. Het nog nauwlettender monitoren van de PSOaktiv-certificering vormt een aanvulling op ons strikte kwaliteitsbeheer. Vanzelfsprekend kunnen we u van alles uit één bron voorzien. Van persoonlijk advies, welk tafelkalendermodel het meest geschikt is voor uw bedrijfsreclame, lay-out, afdrukken en afwerking, verpakking en individuele verzending van uw tafelkalender, wij regelen alles zelf. U krijgt dus kalenders van hoge kwaliteit en individuele tafelkalenders die niet alleen in Duitsland zijn gemaakt, maar ook zijn gemaakt door terminic in Bremen.

Duurzame materialen – duurzame productie – duurzame reclame

Net als al onze kalenders worden de tafelkalenders uitsluitend afgedrukt op FSC®-gecertificeerd papier en karton en ook met minerale olievrije inkten. Als een van de toonaangevende fabrikanten van kalenders, nemen we deel aan het klimaatinitiatief van de druk- en mediaverenigingen en verbinden we ons tot de grootst mogelijke CO2-ontwijking. Enkele jaren geleden voltooiden we ook het certificeringsproces voor klimaatneutrale productie met succes. Dit betekent dat we uw tafelkalenders volledig CO2-neutraal kunnen maken. Allereerst worden de CO2-emissies bepaald die samenhangen met de productie van uw tafelkalenders. U kunt vervolgens een van een aantal geverifieerde projecten voor klimaatbescherming kiezen die u ondersteunt door certificaten te kopen. Op deze manier worden de emissies die worden gegenereerd door de productie van uw tafelkalenders voor 100% elders gecompenseerd, zodat de milieueffecten ongewijzigd blijven. Met een tafelkalender van terminaal ontvangt u een reclamemateriaal dat zeker een duurzame, blijvende indruk zal maken!
Als u vragen hebt over klimaatneutrale productie, de details van de uitrusting, het ontwerp en de bestelling van onze tafelkalenders, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons Consulting en Verkoopteam.