Ons Aanbod

Uw voorbeeldkalender


Multilinguaal:

Unieke verscheidenheid aan talen en kleuren van de calendaria

Is dat abracadabra voor u? Bel ons dan. Wij spreken gegarandeerd uw taal!

Dat het calendarium het hart van een wandkalender is, wordt vaak onderschat. Net als het feit dat een goed calendarium veel onderzoekswerk, redactionele nauwkeurigheid en culturele achtergrondkennis vergt. Want bij een kalender moet rekening worden gehouden met tal van landspecifieke bijzonderheden. Bij terminic weten wij dat. En daarom kunnen wij u zeer hoogwaardige reclamekalenders voor uw klanten, partners en vestigingen overal ter wereld aanbieden in een unieke verscheidenheid aan talen en volgens gecertificeerde druknormen en duurzaam geproduceerd. De kalenders zijn verkrijgbaar in meer dan 35 talen en taalcombinaties met diverse feestdag-varianten die u kunt combineren met een van de vijf standaard beschikbare achtergrondkleuren (grijs, chamois, blauw, groen en wit).

Wij van terminic zijn niet alleen kalenderproducenten. We zijn ook cultuurwetenschapper, creatief bureau en correctiebureau. U weet al precies hoe uw kalender eruit moet komen te zien? Mooi, stuur ons dan uw drukbestand en wij verzorgen de rest. Twijfelt u over het ontwerp van uw reclamekalender? Dan kunt u dat beter aan ons overlaten. Wij ontwikkelen graag de reclame voor de kopkaart en de reclamestroken van uw maandkalender. Dat wij vervolgens alle drukgegevens zorgvuldig redactioneel en technisch controleren, ongeacht of ze van u afkomstig zijn of door ons worden verzorgd, spreekt voor zich.

Als één van de toonaangevende kalenderfabrikanten in Europa is terminic GmbH zich bewust van haar verantwoordelijkheid voor het milieu. Daarom hebben wij onszelf verplicht tot een duurzame productie van onze reclame kalenders . De zorgvuldige omgang met onze hulpbronnen en de bescherming van onze natuur en ons klimaat maken al enkele jaren deel uit van onze bedrijfsdoelstellingen. Samen met onze zakenpartners en leveranciers zetten wij ons in voor een klimaat neutrale kalenderproductie, inclusief de aankoop van certificaten van overeenkomstige klimaatbeschermingsprojecten ter compensatie van de CO2-uitstoot. Daarnaast gebruiken wij voor onze kalenders alleen FSC®-gecertificeerd (FSC® C014980) papier en karton uit duurzame bosbouw en kobalt- en mineraalolievrije drukinkten.

Op maat gemaakt:

Gepersonaliseerde kalenders in uw corporate design

Zoekt u kalenders die een blijvende indruk achterlaten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Hebt u ondanks de vele mogelijkheden niet de voor u optimale reclamekalender gevonden? Geen probleem! Wij vervaardigen uw maandkalender graag volledig in uw corporate design: bijvoorbeeld met qua kleur en typografie exact afgestemde cijfers en datumvenster, vrij combineerbare taalkeuze en afzonderlijke verpakking in speciale druk. Zo wordt uw op maat gemaakte kalender een bijzonder en uniek reclame-instrument voor uw onderneming.

Luxe:

Exclusieve veredelingsmogelijkheden voor onze maandkalenders

Een beetje goud en zilver, een beetje blingbling? Graag gedaan!

Als het om creatieve kalenders gaat, kunnen wij bijna alles: innovatieve veredelingstechnieken zoals stempelfoliedruk en lenticulaire druk, koudfolietransfer inclusief overdruk in de Euroschaal, buitengewone lakken (onder meer reliëflak, structuurlak, geurlak en fosforiserende lak) en diverse foliecacheringen (bv. glansfolie, matfolie, soft-touch-folie, magneetfolie, structuurfolie en leernerffolie) maken onze reclamekalenders tot een optische en haptische ervaring.

Wereldwijd:

Gepersonaliseerde verpakking en flexibele verzending van uw reclamekalenders

In 80 dagen rond de wereld? Dat kan bij ons veel sneller! Vraag ons naar de voor u beste oplossing!

Wij zijn een van de leidende kalenderproducenten in Europa. Daarom spreekt het voor ons vanzelf dat wij u – en uw kalenderopdracht – van A tot Z begeleiden. Van de klantenservice, het ontwerp en de productie tot de verpakking en de wereldwijde, gepersonaliseerde verzending van uw reclamekalenders. Of uw hele bestelling nu aan uzelf wordt geleverd of dat wij de opdrachten volgens uw instructies flexibel verzamelen en uw maandkalenders pakketsgewijs of zelfs individueel verpakt aan alle door u genoemde ontvangers wereldwijd verzenden, wij verzorgen graag de hele logistiek en verpakken en verzenden uw kalenders geheel volgens uw wensen.
Onze wandkalenders met meermaandenoverzicht bevatten 85 jaar kennis, ervaring en innovatie. Als een van de toonaangevende kalenderfabrikanten in Europa produceren wij kalenders met uw individuele reclameboodschap - van 3-maandskalenders tot onze populaire 4-maandskalenders en reclamekalenders met 5, 6 en 7 maanden tot 8-maandskalenders. Dit alles natuurlijk volgens gecertificeerde kwaliteits- en duurzaamheidsnormen Made in Germany. Naar het assortiment Maandkalenders
Dag in dag uit doen wij ons best om ervoor te zorgen dat uw kalender en uw reclameboodschap een blijvende indruk achterlaten - 365 dagen per jaar, wereldwijd. Naast onze populaire wandkalenders produceren wij ook diverse tafelkalenders: compact en praktisch, van hoge kwaliteit en met exclusieve eigenschappen zijn dit niet alleen de perfecte metgezellen voor op kantoor en in het dagelijks leven, maar ook ideaal en individueel reclamemateriaal voor uw bedrijf. Naar het assortiment Tafelkalenders
Wil je altijd en overal je kalender bij de hand hebben en toch gebruik maken van de voordelen van onze 3-maands wandkalender? Ook voor deze behoefte hebben wij de oplossing: onze 3-maandenkalender-app is de perfecte metgezel voor onderweg. Appli du Calendrier
Het hele jaar in één oogopslag? Geen probleem met onze posterkalenders. De posterkalender helpt uw ​​doelgroep bij de jaarplanning en biedt u tegelijkertijd een grote advertentieruimte. U blijft gegarandeerd het hele jaar door in het gezichtsveld van uw klanten, zakenpartners of medewerkers. Naar het assortiment Posterkalenders