3-Maandskalenders

Uw voorbeeldkalenderLAAT ONS UW VERZENDINGORGANISATIE ACHTER - GEPERSONALISEERD EN WERELDWIJD.

In 80 dagen rond de wereld? Dat kan bij ons veel sneller! Vraag onze logistiekdeskundigen naar de verzendoplossing die voor uw reclamekalenders die het best bij u past.Mijn 3-maandskalender: terminic.

Al in 1937 waren wij de nummer één. Toen hebben wij de 3-maandskalender uitgevonden. Tachtig jaar geleden een wereldprimeur, nu is hij uit geen kantoor meer weg te denken. Een maandkalender met meerdere maanden in één oogopslag die twee dingen met elkaar combineert: hij is praktisch omdat hij als planningsinstrument de dagelijkse planning voor uw klanten vergemakkelijkt, en als reclamemiddel is hij bijzonder effectief omdat hij meerdere malen per dag wordt gebruikt en uw bedrijfsreclame daarbij altijd in het oog valt.
Maar niet alle kalenders zijn hetzelfde. Wij van terminic hechten veel belang aan een superieure afwerkingskwaliteit en individuele uitvoeringsdetails: al onze 3-maandskalenders zijn daarom voorzien van een fijne lijnperforatie om de calendariumbladen eenvoudig en mooi te kunnen afscheuren en in het achterkarton van de maandkalenders verwerkte paginaklemmen om de bladen van de kalenderblokken optimaal bij elkaar te houden. Een hoogwaardig metalen oog of een exclusief ophangkoord garandeert dat onze maandkalenders altijd stabiel hangen. En ons herkenningsteken, het rode datumvenster op de “terminic weekmaster” (de qua kleur exact op de achtergrondkleur van het calendarium afgestemde draagfolie), maakt onze reclamekalenders tot echte blikvangers.

terminic Tagesfenster weekmaster
Kalenderproduktion terminic Detail
Kwaliteit is tijdloos. Als zij van de uitvinder van de 3-maandskalender afkomstig is.

Er is veel gebeurd in de tachtig jaar sinds de ontwikkeling van ‘s werelds eerste kalender met 3-maandsoverzicht. Zo omvat ons assortiment kalenders tegenwoordig bijvoorbeeld meer dan dertig verschillende modellen: maandkalenders, tafelkalenders en posterkalenders in een unieke verscheidenheid aan talen die wij voor u naar uw klanten, vestigingen en zakenpartners in alle landen van de wereld versturen. Maar één ding is niet veranderd: net als toen stellen wij ook nu de hoogste eisen aan onszelf en onze producten. Want kwaliteit is tijdloos. En zo krijgt u bij ons eersteklas 3-maandskalenders die volgens gecertificeerde druk- en kwaliteitsnormen zijn geproduceerd. Wij drukken standaard in raster 100 uit de Euroschaal, om u voor uw reclamekalenders altijd de best mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen. We zijn gecertificeerd volgens ISO 12647, processtandaard offsetdruk, voor de bijzonder moeilijke kartondruk. Het spreekt voor zich dat ook onze productieprocessen en de voor de kalenders gebruikte materialen aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen voldoen.

Duurzaam? Natuurlijk!

Kalenders tegen elke prijs? In principe wel, want kalenders zijn ons sterke punt. Dat wil niet zeggen dat wij ons milieu uit het oog verliezen. Bij het drukken van onze 3-maandskalenders en alle andere terminic maandkalenders, tafelkalenders en posterkalenders komt onvermijdelijk CO2 vrij, dat bijdraagt aan de opwarming van de aarde. En omdat we niet alleen van onze kalenders houden maar ook van ons milieu, gebruiken we voor onze reclamekalenders uitsluitend FSC®-gecertificeerd papier en karton uit duurzame bosbouw en drukken we met mineraalolievrije inkt. Bovendien kunnen uw kalenders klimaatneutraal worden geproduceerd. De bij de vervaardiging van uw maandkalenders vrijkomende emissies worden dan voor 100% gecompenseerd door de aankoop van certificaten van verschillende klimaatbeschermingsprojecten. In samenwerking met ARKTIK, specialist in emissiehandel en klimaatbescherming, kunt u met uw klimaatneutrale 3-maandskalenders verschillende projecten in bijvoorbeeld Europa of Afrika ondersteunen.

Druckabnahme Kalender terminic


REKEN OP RECLAME DIE BLIJFT HANGEN.

3 van de 4 mensen herinneren zich de reclameboodschap op een muurkalender. U kunt ook in de herinnering van uw klanten blijven, 365 dagen per jaar. Vraag vandaag nog uw persoonlijke aanbieding aan!


Het origineel onder de reclamekalenders

De 3-maandskalender is de klassieker onder de kalenders, al tachtig jaar. In 1937 hebben wij ‘s werelds eerste 3-maandskalender met een groot reclameoppervlak ontwikkeld en op de markt gebracht. Sindsdien hebben wij hem voortdurend ontwikkeld met veel ideeën en baanbrekende innovaties, waardoor hij bij uitstek geschikt is als bedrijfskalender of relatiegeschenk. Zo omvat ons assortiment kalenders tegenwoordig naast de 3-maandskalender ook maandkalenders met 4 maanden, 5 maanden, 6 maanden en zelfs 7 maanden. Daarnaast produceren wij posterkalenders en diverse tafelkalender-modellen voor in het oog springende reclameboodschappen, die veel ruimte voor uw bedrijfslogo in uw corporate design bieden.

De 3-maandskalender

Met de 3-maandskalender hebt u naast de huidige maand ook altijd zicht op de vorige en de volgende maand. Dit stelt uw klanten en zakenpartners in staat een overzichtelijke, professionele planning te maken en biedt u en uw onderneming veel ruimte voor reclame op de kopkaart en de tussenregels van de maandkalender. Met uw bedrijfslogo en in uw ondernemingskleuren is hij in uw huisstijl de ideale metgezel. En dat 365 dagen per jaar!

Multiblok-kalenders

De 3-maandskalender super 1 is ons origineel. De “moeder van alle 3-maandskalenders” met drie afzonderlijke kalenderblokken biedt u met zijn extra grote kopkaart, volledig bedrukbare achterkarton en brede reclamestroken bijzonder veel ruimte voor uw reclame.
Bij de luxe uitvoering super 2 met een hoogwaardige display-afwerking wordt als extra de kopkaart apart op hoogwit karton gedrukt en voorzien van een hoogglansfolie voordat hij op stevig golfkarton wordt gecacheerd. Zo ziet uw bedrijfskalender als reclamemiddel of ondernemingskalender er niet alleen goed uit, maar gaat hij ook het hele jaar mee.
Iets compacter in reclamedruk, maar wat het reclame-effect betreft niet minder effectief dan de super 1 en super 2 is het kalendermodel super 101.

Enkelblok-kalenders

Wilt u een maandkalender met maar één kalenderblok? Dan kunt u kiezen tussen de terminic 3-maandskalenders planer met royale kopkaart en de modellen dispo en data in een iets kleiner formaat. In uw corporate design en voorzien van uw logo is deze kalender bij uitstek geschikt als reclamemiddel!

Duurzaam productie

Welk kalendermodel u ook kiest, een enkelblok- of een multiblok-maandkalender, u kunt er zeker van zijn dat uw 3-maandskalender altijd met de grootste ambachtelijke zorg en in de hoogste kwaliteit wordt vervaardigd – zoals dat ook in het verleden het geval was. terminic is volgens ISO 12647 processtandaard offsetdruk gecertificeerd voor de bijzonder hoogwaardige kartondruk en gebruikt voor de productie van alle reclamekalenders uitsluitend FSC®-gecertificeerd papier en karton uit duurzame bosbouw. Een andere bijdrage aan de bescherming van het milieu levert de kalenderproducent met de mogelijkheid de kalenders klimaatneutraal te produceren.
Uniek bij de terminic maandkalenders is de verscheidenheid aan talen en kleuren van de calendaria. Zo zijn bijvoorbeeld onze 3-maandskalenders super 1 en super 2 standaard verkrijgbaar in meer dan dertig talen en talencombinaties (net als de 4-maandskalenders super 1 quadro en super 2 quadro). Reclamekalenders van terminic – voor uw vestigingen en klanten overal ter wereld.