Promotieartikelen – Kalenders

Uw voorbeeldkalender
Werbenutzen Kalender Werbemittel
Altijd in gebruik: de reclamekalender als onmisbare metgezel

Iedereen heeft hem, iedereen heeft hem nodig: kalenders zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Zowel op kantoor als privé wordt onze wereld bepaald door afspraken, data en notities. Een kalender is daarom een onmisbaar hulpmiddel bij de dagelijkse planning en organisatie van ons werk en onze vrije tijd. Geen wonder dat kalenders zowel bij de ontvangers als bij de reclamemakers erg in trek zijn en al jaren tot de populairste promotieartikelen behoren. Want als promotieartikel dat dagelijks wordt gebruikt, bereikt de reclamekalender de beste reclameherinnering. Een visitekaartje van uw onderneming met dagelijks oogcontact.

Kalenders per minuut

Kalenders per minuut

Talencombinaties

Talencombinaties

Landen waaraan wij leveren

Landen waaraan wij leveren

Mensen

mensen herinneren zich de reclameboodschap
Eén blik zegt meer dan duizend woorden: kalenders overtuigen met onbeperkte mogelijkheden voor reclame en branding

Kalenders als promotieartikelen bieden u tal van mogelijkheden om uw onderneming en uw producten prominent onder de aandacht te brengen en uw doelgroepen “met alle zintuigen” aan te spreken. Naast expliciete signalen zoals uw bedrijfslogo communiceert een kalender een breed scala van andere visuele prikkels, die u optimaal voor uw reclameboodschap kunt inzetten. De vorm, kleuren, afbeeldingen, grafische vormgeving en typografie van het achterkarton, de kop en het calendarium maken uw reclamekalender tot uw individuele en unieke merkambassadeur, die 365 dagen per jaar in het blikveld van de gebruiker hangt.

3-Monatskalender original 1938 terminic Büro
4-Monatskalender Werbenutzen
Duizend keer aangeraakt: kalenders zorgen voor een persoonlijke noot en langdurige klantenbinding

De onderzoekseenheid van Burda, Media Market Insights, toonde in 2016 voor het eerst in een neurostudie aan dat tastbare reclame meer aandacht trekt, meer emoties oproept en langer in herinnering blijft. Het materiaal, de afwerking en de papiersoort van de kalender en de calendaria laten een blijvende indruk achter bij de ontvanger. Door innovatieve veredelingstechnieken zoals stempelfoliedruk en lenticulaire druk, koudfolietransfer inclusief overdruk in de Euroschaal, buitengewone lakken en exclusieve foliecacheringen worden reclamekalenders een bijzondere haptische ervaring. Een persoonlijkere benadering van klanten en een efficiëntere ruimte voor uw reclameboodschap is nauwelijks mogelijk.


HIER VIND JE DE PERFECTE RECLAMEKALENDER!

Ontdek de volledige diversiteit van ons uitgebreide portfolio met reclamekalenders en vraag uw gratis voorbeeldkalender aan!


Onze wandkalenders met meermaandsoverzicht zijn het resultaat van tachtig jaar kennis, ervaring en innovatie. Veel bedrijven vertrouwen al tientallen jaren op onze competentie als het om kalenders gaat. Als een van de leidende kalenderproducenten in Europa vervaardigen wij kalenders met uw individuele reclameboodschap, van de 3-maandskalender en wandkalenders met 4, 5, 6 en 7 maanden tot de 8-maandskalender. Dit alles uiteraard volgens gecertificeerde kwaliteits- en duurzaamheidsnormen Made in Germany. Ook onze eerste klant, Unterweser Reederei AG, bestelt sinds 1937 zijn reclamekalenders bij ons, terminic in Bremen. Naar het assortiment Maandkalenders
Kalenders voor elke gelegenheid en voor iedereen. Als uitvinder van de 3-maandskalender staan wij niet stil, maar ontwikkelen wij onszelf en onze kalenders voortdurend. Elke dag doen wij ons best om uw kalenders en uw reclameboodschap een blijvende indruk te laten maken – 365 dagen per jaar, overal ter wereld. Naast onze wereldwijd bekende en populaire wandkalenders produceren wij ook diverse tafelkalenders: compact en praktisch, hoogwaardig geproduceerd en voorzien van exclusieve uitvoeringsdetails zijn onze tafelkalendermodellen niet alleen de perfecte metgezel voor kantoor en dagelijks leven, maar ook ideale en individuele reclamemiddelen voor uw onderneming. Naar het assortiment Tafelkalenders