TAFELKALENDER: TAFELPLANNER QUADRO

Praktisch perfect: de planner voor kantoor en dagelijks leven

Tischkalender drucken - Der Tischplaner Quadro von terminic im bunten Mandala Design aus stabilem Karton in der 4-Monatsansicht

TAFELPLANNER QUADRO: Reclamekalender voor het bureau

Ideaal voor op het bureau op kantoor of thuis: onze handige staande kalender, de terminic tafelplanner Quadro van stevig karton met royaal overzicht over 4 maanden, biedt u veel reclameruimte aan de bovenkant van de planner, op de reclamestrook en op de gehele achterkant. Bij de tafelplanner Quadro kunt u standaard kiezen tussen een calendarium in het Nederlands (met feestdagen) of het Engels (zonder feestdagen). De rode datumaanwijzer markeert de actuele dag en kan heel eenvoudig worden verschoven. De tafelplanner Quadro heeft bovendien een iets langere voorkant, waardoor hij zeer stabiel staat. Vooral als aanvulling op een van onze muurkalenders met overzicht over meerdere maanden is de compacte tafelplanner Quadro heel effectief: met een muurkalender in combinatie met een tafelkalender die direct onder handbereik op het bureau staat, kunt u een dubbel reclame-effect bereiken en is uw bedrijf constant aanwezig bij uw doelgroep.

Afmetingen en gewicht:
formaat: 86 x 208 mm
reclameoppervlakken:
kopkaart: 86 x 50 mm
reclamestrook: 86 x 15 mm
achterzijde: 86 x 198 mm

Uitvoering:
calendarium: Duits met feestdagen D of Engels zonder feestdagen
rode verschuifbare datumaanwijzer op transparante onderstrip
verlengde voorzijde voor zeer stabiele stand

DOWNLOAD NU TERMINIC 3-MAANDSKALENDER APP!

Analoge hoogtepunten in digitale vorm! Download de eerste 3-maandskalender app en gebruik de kalenderklassieker op uw smartphone. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via app@terminic.eu.