Calendaria

Uw voorbeeldkalender
Kalendariensortiment
Overzicht talen en kleuren voor de calendaria van uw reclamekalenders

PDF calendaria & achtergrondkleuren maandkalenders Super

PDF calendaria & achtergrondkleuren maandkalenders planer, dispo & data

Onze meermaandskalenders zijn beschikbaar in een unieke kalendervariant. In deze PDF hebben wij alle combinaties van talen en feestdagen voor het calendarium samengevat die standaard mogelijk zijn voor onze reclamekalenders Super, Planer, dispo en data. Uit het overzicht blijkt ook welke calendaria en achtergrondkleuren standaard kunnen worden gecombineerd. Een volledig individuele combinatie van talen en kleuren is mogelijk bij onze tailorMade kalenders. Daar kunt u uw wandkalenders geheel aan uw corporate design aanpassen.

Het calendarium als hart van een wandkalender

Het grote belang van de calendaria voor het praktische nut en het hoogwaardige totaalbeeld van een kalender wordt vaak onderschat. Daarbij komt het aan op vormaspecten zoals typografie, formaat, kleurgebruik en de positie van de cijfers en letters op het calendariumblok. Want het calendarium moet altijd en overal, ook van grote afstand, gemakkelijk te lezen zijn. Daarom zijn onze maandkalenders voor u en voor uw vestigingen, klanten en zakenpartners een dagelijkse metgezel en onmisbare planningshulp op kantoor en in het leven van alledag. En dat al sinds 1937, toen wij bij terminic ’s werelds eerste 3-maandskalender ontwikkelden en op de markt brachten!

Als een van de leidende kalenderproducenten zijn wij niet alleen kalenderdeskundigen, maar – als het om onze calendaria gaat – vooral ook cultuurwetenschappers. Een goed calendarium vereist veel onderzoekswerk, redactionele nauwkeurigheid en ook culturele achtergrondkennis, omdat bij de kalender met een groot aantal landspecifieke bijzonderheden rekening moet worden gehouden. ISO adviseert om de reeks weekdagen met de maandag te beginnen. Zo zijn ook de kalenders van de meeste Europese landen opgebouwd. Maar volgens de joodse, christelijke en islamitische traditie begint de week met traditioneel de zondag. En daarom is de zondag in landen als de Verenigde Staten en de Verenigde Arabische Emiraten ook vandaag nog de eerste dag van de week. In Thailand wordt de afkorting van de volledige, officiële naam van de koning wettelijk al als majesteitsschennis beschouwd, waar een gevangenisstraf van maximaal 15 jaar op staat. Alle feestdagen op het Thaise calendarium waarin de naam van de monarch voorkomt, moeten dus volledig worden uitgeschreven.

Bij terminic kennen we deze en talloze andere bijzonderheden in verband met onze calendaria. Daarom kunnen wij u hoogwaardige reclamekalenders in een unieke diversiteit aan talen aanbieden voor alle landen ter wereld.

terminic Tagesfenster blau
terminic Tagesfenster weekmaster
Calendaria met een ongekende diversiteit aan talen

Heeft u hoogwaardige reclamekalenders met uw eigen logo nodig als reclamemiddel voor uw internationale klanten, zakenpartners en vestigingen? De calendaria van onze wandkalenders zijn verkrijgbaar in een ongekende diversiteit aan talen. Naast onze bestverkopende calendaria zoals Duits/3-talig en Euro/6-talig kunt u uit een uniek aanbod het voor uw maandkalenders ideale calendarium kiezen zonder dat daarvoor extra kosten in rekening worden gebracht!

Bij onze meermaandskalenders Super heeft u standaard de keuze uit 35 talen en talencombinaties. Naast de topcalendaria zijn de 3-maandskalenders Super 1 en Super 2 en de 4-maandskalenders Super 1 Quadro en Super 2 Quadro bijvoorbeeld ook verkrijgbaar met wereldwijd populaire calendaria zoals Internationaal/4-talig, Engels-universeel en Eurazië/10-talig. Calendaria voor speciale eisen zijn onder meer Thailand, Cyrillisch/Engels en Engels-Arabisch met Arabische weekindeling en ramadan. Met calendaria van terminic heeft u kalenders voor uw klanten overal ter wereld!


BESTEL NU RECLAMEKALENDEREN DIE EEN BLIJVENDE INDRUK VERLATEN!

We passen uw reclamekalenders van top tot teen aan in uw huisstijl.


Onze wandkalenders met meermaandenoverzicht bevatten 85 jaar kennis, ervaring en innovatie. Als een van de toonaangevende kalenderfabrikanten in Europa produceren wij kalenders met uw individuele reclameboodschap - van 3-maandskalenders tot onze populaire 4-maandskalenders en reclamekalenders met 5, 6 en 7 maanden tot 8-maandskalenders. Dit alles natuurlijk volgens gecertificeerde kwaliteits- en duurzaamheidsnormen Made in Germany. Naar het assortiment Maandkalenders
Dag in dag uit doen wij ons best om ervoor te zorgen dat uw kalender en uw reclameboodschap een blijvende indruk achterlaten - 365 dagen per jaar, wereldwijd. Naast onze populaire wandkalenders produceren wij ook diverse tafelkalenders: compact en praktisch, van hoge kwaliteit en met exclusieve eigenschappen zijn dit niet alleen de perfecte metgezellen voor op kantoor en in het dagelijks leven, maar ook ideaal en individueel reclamemateriaal voor uw bedrijf. Naar het assortiment Tafelkalenders
Wil je altijd en overal je kalender bij de hand hebben en toch gebruik maken van de voordelen van onze 3-maands wandkalender? Ook voor deze behoefte hebben wij de oplossing: onze 3-maandenkalender-app is de perfecte metgezel voor onderweg. Appli du Calendrier
Het hele jaar in één oogopslag? Geen probleem met onze posterkalenders. De posterkalender helpt uw ​​doelgroep bij de jaarplanning en biedt u tegelijkertijd een grote advertentieruimte. U blijft gegarandeerd het hele jaar door in het gezichtsveld van uw klanten, zakenpartners of medewerkers. Naar het assortiment Posterkalenders