5-Maandskalenders

Uw voorbeeldkalender


Alle reclamekalender modellen
Alle kalenders vergelijken

REKEN OP RECLAME DIE BLIJFT HANGEN.

3 van de 4 mensen herinneren zich de reclameboodschap op een muurkalender. U kunt ook in de herinnering van uw klanten blijven, 365 dagen per jaar. Vraag vandaag nog uw persoonlijke aanbieding aan!Mijn 5-maandskalender: terminic.

Vijf maanden in één oogopslag en een bijzonder groot reclameoppervlak met uw bedrijfslogo en uw ondernemingskleuren in uw corporate design – en dat 365 dagen per jaar. Net als al onze andere meermaandskalenders is ook de 5-maandskalender een nuttig planningsinstrument, een hoogwaardige kalender en een effectief reclamemiddel in één.
Reclamekalenders zijn niet alleen een optische, maar ook een haptische “ervaring” en prikkelen daardoor steeds meer zintuigen tegelijk. Geen wonder dat de kwalitatief hoogwaardige uitvoering en afwerking van onze maandkalenders voor ons de hoogste prioriteit heeft. Al onze 5-maandskalenders zijn voorzien van een fijne lijnperforatie die garant staat voor het eenvoudig en mooi afscheuren van de calendariumbladen en van een hoogwaardige datumschuif op een qua kleur bij de achtergrondkleur van het calendarium passende draagfolie, de “terminic weekmaster”. Andere exclusieve details van de terminic meermaandskalenders zijn de in het achterkarton van de kalender verwerkte paginaklemmen en de ophanging met een metalen oog of een ophangkoord. Zo hangen uw kalenders niet alleen vlak maar ook altijd stabiel aan de wand, en dat overal ter wereld.

Kalenderproduktion terminic
Werbekalender terminic PSO
Onze kwaliteit: tijdloos en gecertificeerd.

Er is veel gebeurd in de tachtig jaar sinds de ontwikkeling van ‘s werelds eerste kalender met 3-maandsoverzicht. Zo omvat ons assortiment kalenders tegenwoordig bijvoorbeeld meer dan dertig verschillende modellen: maandkalenders, tafelkalenders en posterkalenders in een unieke verscheidenheid aan talen die wij voor u naar uw klanten, vestigingen en zakenpartners in alle landen van de wereld versturen. Maar één ding is niet veranderd: net als toen stellen wij ook nu de hoogste eisen aan onszelf en onze producten. Want kwaliteit is tijdloos. En zo krijgt u bij ons eersteklas 3-maandskalenders die volgens gecertificeerde druk- en kwaliteitsnormen zijn geproduceerd. Wij drukken standaard in raster 100 uit de Euroschaal, om u voor uw reclamekalenders altijd de best mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen. We zijn gecertificeerd volgens ISO 12647, processtandaard offsetdruk, voor de bijzonder moeilijke kartondruk. Het spreekt voor zich dat ook onze productieprocessen en de voor de kalenders gebruikte materialen aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen voldoen.

Natuurlijk duurzaam!

Als uitvinder van de meermaandskalender laten wij zien dat het ook duurzaam kan! Al jaren gebruiken wij voor onze 5-maandskalenders – net als voor de terminic maandkalenders met 3-, 4-, 6- en 7-maandsoverzicht – uitsluitend papier en karton met FSC®-certificaat uit duurzame bosbouw en mineraalolievrije inkt.
En het kan nog groener: ondersteun ons op onze weg naar nog meer milieubescherming en laat ons uw reclamekalenders klimaatneutraal produceren. Wij hebben de voorgeschreven certificeringsprocedure met succes afgesloten en kunnen voor elke kalenderopdracht de speciale CO2-voetafdruk bepalen. De bij de vervaardiging van uw maandkalenders, tafelkalenders of posterkalenders vrijkomende broeikasgasemissies kunnen we door de aankoop van certificaten van verschillende klimaatbeschermingsprojecten voor 100% compenseren.

Kalenderproduktion terminic

REKEN OP RECLAME DIE BLIJFT HANGEN.

3 van de 4 mensen herinneren zich de reclameboodschap op een muurkalender. U kunt ook in de herinnering van uw klanten blijven, 365 dagen per jaar. Vraag vandaag nog uw persoonlijke aanbieding aan!


De maandkalender als proactief planningsinstrument en overtuigend reclamemiddel

De 5-maandskalender is een van de terminic reclamekalenders die steeds populairder worden. Net als de 4-maandskalender past ook de 5-maandskalender zich perfect aan de veranderde vraag van deze tijd naar nog meer planningszekerheid en nog verder vooruitkijken aan.

De 5-maandskalender

De 5-maandskalender is verkrijgbaar in verschillende varianten, afhankelijk van uw eisen, ondernemingskleuren en wensen: als enkelblok-kalender met vijf maanden op één blok en reclameoppervlakken op de kopkaart en de onderstrook van de kalender of als hoogwaardige multiblok-kalender met vijf afzonderlijke kalenderblokken op een compleet bedrukbaar achterkarton van de reclamekalender. Daardoor biedt de maandkalender nog meer ruimte voor uw reclame op de kalenderkop, de tussenstroken en de onderstrook. Uw bedrijfslogo en uw corporate design komen zo volledig tot hun recht. Dit maakt de kalender bij uitstek geschikt als relatiegeschenk of ondernemingskalender.
Alle varianten van de reclamekalender met 5-maandsoverzicht worden in gecertificeerde en de beste ambachtelijke kwaliteit vervaardigd met toepassing van duurzame productiemethoden. En uiteraard kunnen alle terminic 5-maandskalenders tegen een gunstig portotarief worden verpakt. Zo komen uw bedrijfskalenders in uw huisstijl niet alleen goed verpakt, maar ook voordelig aan.

Multiblok-kalenders

Ons meest succesvolle kalendermodel, de super 1 quadro, is uiteraard ook als 5-maandskalender verkrijgbaar. De super 1 cinco met vijf afzonderlijke kalenderblokken toont een overzicht met de huidige maand, de vorige maand en de volgende drie maanden. Uw klanten en zakenpartners profiteren zo van een extra lange planningsperiode. Op de grote kopkaart van de maandkalender en op het compleet bedrukbare achterkarton met in totaal vijf reclamestroken komen uw reclame en uw corporate design uitstekend tot hun recht. En net als alle andere kalendermodellen “super” is ook de 5-maandskalender super 1 cinco met calendaria in een groot aantal verschillende talen verkrijgbaar.