Vergelijking van Kalendermodellen

Kies twee van onze kalendermodellen en vergelijk de afmetingen, calendaria en uitvoering.

Aantal maanden
Formaat (mm)
Gewicht zonder verpakking (g)
Aantal kalenderblokken
Aantal reclamestroken
Achterkarton
Calendarium: beschikbare talencombinaties
Calendarium: beschikbare achtergrondkleuren (afhankelijk van de taalkeuze)
Ophanging
Paginaklem
weekmaster© (folie met datumvenster)
Afwerking kopkaart


REKEN OP RECLAME DIE BLIJFT HANGEN.

3 van de 4 mensen herinneren zich de reclameboodschap op een muurkalender. U kunt ook in de herinnering van uw klanten blijven, 365 dagen per jaar. Vraag vandaag nog uw persoonlijke aanbieding aan!

Alle terminic muurkalenders in een overzicht

Een overzicht over 3, 4, 5 of 6 maanden? Handzame kalender met één blok of grote kalender met meerdere blokken? Bepaald aantal kalenderblokken en reclamestroken? Uitvoering van achterkarton, ophanging, verwerking van de titelplaat en positie van de bladhouder? Beschikbare talen en kleuren van calendarium en weekmaster-foliestrook met datumaanwijzer?
Bij de keuze van het juiste model kalender komt veel meer kijken dan u op het eerste gezicht misschien verwacht. En kiezen uit het grote aanbod aan formaten en uitvoeringen van onze terminic reclamekalenders is soms best lastig. Daarom hebben wij voor u onze kalendermodelvergelijker ontwikkeld waarmee u alle terminic muurkalenders – van de kleinste 3-maandskalender dispo tot aan de kalender met maximale ruimte voor planningsoverzicht en reclame, de 6-maandskalender Super 1 Magnum – direct met elkaar kunt vergelijken. De kalendermodelvergelijker laat u in een oogopslag zien wat de belangrijke kenmerken zijn wat betreft uitvoering en verwerking, toont de verschillen tussen de diverse reclamekalenders en helpt u zo om de maandkalender te vinden die perfect past bij uw bedrijfsreclame.
Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij de keuze voor een kalendermodel kunt u gerust contact met ons opnemen, wij geven u graag advies!