3-MAANDSKALENDER-APP

3-Monatskalender-App terminic
3-Monatskalender-App terminic Startscreen

3-Maandskalender-App

De eerste mobiele 3-maandskalender voor uw smartphone

Als uitvinder van de 3-maandskalender zijn wij ook de eersten die hem als app op uw smartphone of tablet brengen. Net als onze gedrukte klassieker overtuigt de terminic 3-maandskalender-app met zijn duidelijke, overzichtelijke weergave, eenvoudige bediening en extra lange planningsperiode.
De app terminic 3-maandskalender Pro is in de iTunes App Store voor iPhone en iPad voor € 1,09 en in de Google Play Store voor € 0,89 verkrijgbaar voor alle Android-apparaten.

Download 3-maandskalender App iOS Download 3-maandskalender App Android

Met dag-, week-, maand- of jaarweergave, met of zonder afsprakenruimte – de 3-maandskalender-app biedt veel weergavemogelijkheden. Behalve de gebruiksvriendelijke weergave en de eenvoudige bediening biedt deze 3-maandskalender ook verschillende afsprakenoverzichten en een individuele organisatie van afspraken, gemakkelijke synchronisatie, innovatieve zoekinstellingen en handige functies, zoals bijvoorbeeld de geïntegreerde vakantiekalender of de zoomfunctie in de jaarweergave.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de 3-maandskalender-app of heeft u vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

DOWNLOADS / LINKS

Productinformatie

DOWNLOAD NU TERMINIC 3-MAANDSKALENDER APP!

Analoge hoogtepunten in digitale vorm! Download de eerste 3-maandskalender app en gebruik de kalenderklassieker op uw smartphone. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via app@terminic.eu.