4-Maandskalenders

Uw voorbeeldkalender

Alle reclamekalender modellen
Alle kalenders vergelijken

LAAT ONS UW VERZENDINGORGANISATIE ACHTER - GEPERSONALISEERD EN WERELDWIJD.

In 80 dagen rond de wereld? Dat kan bij ons veel sneller! Vraag onze logistiekdeskundigen naar de verzendoplossing die voor uw reclamekalenders die het best bij u past.Mijn 4-maandskalender: terminic.

Inmiddels zijn maandkalenders met 4 maanden hier bij ons, kalenderproducent terminic, de meest verkochte kalendermodellen. Al jaren gaat de trend richting nog meer planningszekerheid, nog verder vooruitkijken en nog meer ruimte voor reclame. De 4-maandskalender toont de huidige maand, de vorige maand en de twee volgende maanden. Zo biedt hij uw klanten een nog langere planningsperiode dan de 3-maandskalender en u hebt veel ruimte voor een in het oog springende promotieactie door uw ondernemingskleuren en uw bedrijfslogo in uw corporate design. Uw terminic 4-maandskalenders overtuigen met een reeks exclusieve uitvoeringsdetails: fijne lijnperforatie om de calendariumbladen eenvoudig en mooi te kunnen afscheuren, speciaal in het achterkarton van de reclamekalenders verwerkte paginaklemmen om de bladen van de kalenderblokken optimaal bij elkaar te houden en een stabiele bevestiging dankzij een hoogwaardig metalen oog of een luxe ophangkoord. En natuurlijk het hart van het calendarium, een echte blikvanger: de terminic dagmarkering met qua kleur op de achtergrondkleur van het calendarium afgestemde weekmaster-draagfolie.

terminic Tagesfenster blau
terminic Werbekalender WIRE-O
Kwaliteit is tijdloos. En gecertificeerd.

Wij bieden u een breed scala aan modellen voor de 4-maandskalender: van de compacte enkelblok-kalender met kopkaart en reclamestrook tot de royale maandkalender met 4 afzonderlijke kalenderblokken en volledig bedrukbaar achterkarton voor uw bedrijfsreclame. Welke van onze 4-maandskalenders u ook kiest, wij bieden u voor het drukken van uw terminic reclamekalenders altijd de best mogelijke kwaliteit in offsetdruk. De hoogste kleurkwaliteit van het ontwerp en het genereren van de gegevens tot de kant-en-klare gedrukte kalender. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door gebruikmaking van efficiënte processen en een verantwoorde materiaalkeuze. Dat geldt uiteraard ook voor alle andere terminic maandkalenders en voor onze tafel- en posterkalenders.
Daarom zijn wij als eerste echte kalenderproducent speciaal voor de bijzonder moeilijke kartondruk gecertificeerd volgens ISO 12647, de processtandaard offsetdruk. Exclusieve reclamekalenders Made in Germany – onze kwaliteitsbelofte aan u.

Duurzaam? Natuurlijk!

Bij elke drukopdracht komt CO2 vrij, dat bijdraagt aan de opwarming van de aarde. Wij van terminic houden van onze kalenders, maar ook van ons milieu. Daarom gebruiken wij voor onze 4-maandskalenders – net als voor al onze andere reclamekalenders – uitsluitend FSC®-gecertificeerd papier en karton uit duurzame bosbouw en mineraalolievrije inkt. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid van klimaatneutrale kalenderproductie. De bij de vervaardiging van uw maandkalenders, tafelkalenders en posterkalenders vrijkomende emissies worden dan voor 100% gecompenseerd door de aankoop van certificaten van verschillende klimaatbeschermingsprojecten. Welk klimaatbeschermingsproject u met de klimaatneutrale productie van uw 4-maandskalenders ondersteunt, beslist u natuurlijk zelf. Zo kunt u met een goed geweten reclame maken!

Kalenderproduktion terminic


REKEN OP RECLAME DIE BLIJFT HANGEN.

3 van de 4 mensen herinneren zich de reclameboodschap op een muurkalender. U kunt ook in de herinnering van uw klanten blijven, 365 dagen per jaar. Vraag vandaag nog uw persoonlijke aanbieding aan!


Van de 3-maandskalender naar de 4-maandskalender: de trend gaat richting meer planningszekerheid

Het begon allemaal in 1937 met de 3-maandskalender. De innovatieve kalender bood destijds voor het eerst de mogelijkheid om meer dan één maand tegelijk te bekijken. De afgelopen decennia is hij een wereldwijd bekende en populaire maandkalender voor kantoor en werkplek geworden. Door de veranderende omstandigheden en eisen op het werk gaat de trend sinds enkele jaren verder, in de richting van nog meer planningszekerheid, nog verder vooruitkijken en nog meer ruimte voor reclame. En zo zijn onze 4-maandskalenders inmiddels de populairste maandkalenders bij onze klanten.

De 4-maandskalender

Afhankelijk van uw wensen ontvangt u de 4-maandskalender in verschillende modelvarianten en uitvoeringen: met of zonder randdruk, compact met één of twee kalenderblokken en een reclameoppervlak bovenaan en onderaan de kalender of als maandkalender in groot formaat met vier afzonderlijke kalenderblokken en een compleet bedrukbaar achterkarton. Ideaal als relatiegeschenk in uw huisstijl of als reclamemiddel bij gebruik als bedrijfskalender.
Maar in ieder geval hoogwaardig afgewerkt in een uitstekende ambachtelijke kwaliteit! Al onze 4-maandskalenders worden duurzaam geproduceerd volgens gecertificeerde druk- en milieunormen en er wordt uitsluitend FSC®-papier en -karton gebruikt. Als u dat wenst, kunnen wij uw kalenders ook klimaatneutraal vervaardigen.
En uiteraard kunnen de terminic 4-maandskalenders tegen een gunstig portotarief in B4-formaat worden verpakt, welke kalendervariant u ook kiest. Zo komen uw bedrijfskalenders met reclameopdruk met uw logo niet alleen goed verpakt, maar ook voordelig bij u aan.

Multiblok-kalenders

Al jaren is de 4-maandskalender super 1 quadro de bestseller onder de terminic reclamekalenders. Geen wonder: de hoogwaardige wandplanner maakt een langetermijnplanning met vier maanden in één oogopslag mogelijk en biedt een royaal reclameoppervlak op de kopkaart, het achterkarton, de tussenstroken en de onderstrook van de kalender. Daarmee is hij een ideale ondernemingskalender en in uw corporate design met uw bedrijfslogo ook nog een echter blikvanger.
De super 2 quadro is de veredelde uitvoering van de super 1 quadro. Dit kalendermodel scoort met zijn luxueus afgewerkte kopkaart met glansfolie en wordt standaard geleverd met een hoogwaardig ophangkoord.
Net als de 3-maandskalenders super 1 en super 2 bekoren ook de 4-maandskalenders super 1 quadro en super 2 quadro door hun unieke verscheidenheid aan calendaria met meer dan dertig talen.
Kleiner van formaat is de 4-maandskalender planer quadro met vier maanden op twee afzonderlijke kalenderblokken. Aan welke variant u ook de voorkeur geeft, u ontvangt in ieder geval een hoogwaardige reclamekalender met uw logo in uw ondernemingskleuren en uw huisstijl die bij uitstek geschikt is als relatiegeschenk en reclamemiddel.

Enkelblok-kalenders

Ook bij de 4-maandskalenders bieden wij u de mogelijkheid een ondernemingskalender met één enkel kalenderblok te kiezen: de dispo quadro overtuigt met compacte afmetingen, een royaal planningsoverzicht en veel ruimte voor uw reclame.