Downloads

Informatie voor een uitstekend drukresultaat

Hier in ons downloadgedeelte vindt u alle informatie die u nodig hebt om uw reclame-idee om te zetten in een uitstekend drukresultaat: een 3-maandskalender, 4-maandskalender, 5-maandskalender, 6-maandskalender, tafelkalender, tafeldwarskalender of posterkalender die een heel jaar lang perfect reclame voor u maakt.

VOORBEELDGEGEVENS KALENDERS EN VERZENDING

Hebt u al een van onze kalendermodellen uitgezocht en hebt u ook al een idee hoe uw reclamekalender eruit moet komen te zien? Dan vindt u in ons downloadgedeelte alle informatie en technische gegevens om uw reclame-idee in een uitstekend drukresultaat om te zetten. Voor al onze wandkalenders en de terminic tafel- en posterkalenders vindt u hier de gedetailleerde modellenbladen inclusief alle afmetingen en de voorbeeldbestanden (Illustrator/InDesign) voor uw individuele wandkalender. Bovendien is een voorbeeldbestand beschikbaar dat u kunt downloaden voor een vlotte verzending van uw kalenders.

Voorbeeldgegevens

TECHNISCHE INFORMATIE

CMYK in plaats van RGB, 300 in plaats van 72 dpi, tif in plaats van jpg. Welke kleuren, welke resolutie, welk formaat? Bij het ontwerp van uw reclamekalender moet met veel dingen rekening worden gehouden. Geen probleem! Alle details over hoe u de reclame voor uw individuele ondernemingskalender optimaal kunt vormgeven hebben wij voor u samengevat in onze technische informatie. Voor eenvoudige gegevensverwerking en een perfect resultaat!

Technische Informatie

REKEN OP RECLAME DIE BLIJFT HANGEN.

3 van de 4 mensen herinneren zich de reclameboodschap op een muurkalender. U kunt ook in de herinnering van uw klanten blijven, 365 dagen per jaar. Vraag vandaag nog uw persoonlijke aanbieding aan!