6-Maandskalenders

Uw voorbeeldkalender


Alle reclamekalender modellen
Alle kalenders vergelijken

BESTEL NU RECLAMEKALENDEREN DIE EEN BLIJVENDE INDRUK VERLATEN!

We passen uw reclamekalenders van top tot teen aan in uw huisstijl.Mijn 6-maandskalender: terminic

Onze terminic 6-maandskalenders bieden u – en uw klanten en zakenpartners – een half jaar in één oogopslag. Zo hebt u naast de afspraken voor de huidige maand ook de afspraken van de voorgaande maand en voor de vier volgende maanden altijd meteen bij de hand. Dit royale overzicht van uw planning en uw afspraken is slechts één van de redenen waarom de wandkalenders met 6-maandsoverzicht steeds meer tot een bestseller onder de terminic meermaandskalenders uitgroeien. En dan hebben we het nog niet eens over hun ongeëvenaarde reclame-effect: op onze 6-maandskalenders is uw bedrijfsreclame 365 dagen per jaar verzekerd van aandacht en altijd zichtbaar voor uw doelgroep. En omdat de indruk van de terminic reclamekalenders blijvend en gewoonweg superieur moet zijn, zijn ze voorzien van exclusieve uitvoeringsdetails. Zo kunnen bijvoorbeeld door de fijne lijnperforatie de calendariumbladen eenvoudig en mooi worden afgescheurd en zorgen de in het achterblad verwerkte paginaklemmen ervoor dat de kalenderblokken optimaal vlak liggen. Een hoogwaardig metalen oog of luxe ophangkoord staat borg voor een zeer stabiele ophanging. De dagmarkering op de “terminic weekmaster©”-draagfolie kan qua kleur op de achtergrondkleur van het calendarium worden afgestemd.

Kalenderproduktion terminic
Kalenderproduktion terminic
Niet alle kalenders zijn hetzelfde. Het verschil zit in de kwaliteit.

Al in 1937 waren wij de nummer één. En als uitvinder van de 3-maandskalender beseffen wij dat het niet voldoende is dat uw reclamekalenders goed zijn. Ze moeten van topkwaliteit zijn! Daarom staan het ontwerp, het drukproces en de verdere verwerking van onze 6-maandskalenders volledig in het teken van topkwaliteit. Maar dit geldt ook voor al onze andere wandkalenders met meermaandsoverzicht, tafelkalenders en posterkalenders. Als eerste echte kalenderproducent zijn wij bijvoorbeeld gecertificeerd volgens ISO 12647 processtandaard offsetdruk en drukken wij standaard in raster 100 uit de Euroschaal. Zo kunnen wij u altijd de hoogste kleurkwaliteit en briljante drukresultaten bieden. Dat ook onze materiaalkeuze en onze productieprocessen aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, spreekt voor zich.

Groen, groener, terminic

Maar wij zijn van mening dat voor 1A-kwaliteit nog meer nodig is. En daarom doen wij van terminic elke dag ons best om ons milieu te beschermen en te ontzien. Al jaren gebruiken wij – eveneens als eerste echte kalenderproducent – voor de productie van al onze reclamekalenders uitsluitend FSC®-gecertificeerd papier en karton uit duurzame bosbouw en drukken wij met mineraalolievrije inkt. Bij de bouw van ons bedrijfs- en productiegebouw in 2008 is strikt de hand gehouden aan het uitvoeren van energetische maatregelen. Uiteraard is het als kalenderproducent onmogelijk om de uitstoot van vervuilende stoffen volledig te vermijden. Maar we kunnen de uitstoot wel op een andere manier beperken! Door onze klimaatneutrale kalenderproductie, waarvoor we al enkele jaren gecertificeerd zijn, kunnen we het bij de vervaardiging van uw 6-maandskalenders vrijkomende CO2 door de aankoop van certificaten van verschillende klimaatbeschermingsprojecten voor 100% compenseren. Zo krijgt u bij ons niet alleen uw individuele reclamekalenders, maar draagt u ook bij aan de bescherming van ons milieu!

Kalenderproduktion terminic


REKEN OP RECLAME DIE BLIJFT HANGEN.

3 van de 4 mensen herinneren zich de reclameboodschap op een muurkalender. U kunt ook in de herinnering van uw klanten blijven, 365 dagen per jaar. Vraag vandaag nog uw persoonlijke aanbieding aan!

De wandkalender met een maximum aan ruimte voor planning en reclame

Onze terminic 6-maandskalenders bieden uw klanten de maximale planningsperiode: een half jaar in één oogopslag! En u hebt met deze meermaandskalenders in groot formaat de mogelijkheid een grote promotieactie op te zetten die een blijvende indruk bij uw klanten en partners achterlaat. Kortom, deze kalender is een ideaal reclamemiddel in uw corporate design.

De 6-maandskalender

U ontvangt de 6-maandskalenders in twee exclusieve uitvoeringen: als hoogwaardige, groot formaat super 1 magnum en als luxe uitvoering super 2 magnum. Bij beide varianten kiest u voor een eersteklas bedrijfskalender met uw bedrijfslogo als relatiegeschenk of als ondernemingskalender.
Dat deze varianten van de reclamekalender met 6-maandsoverzicht met bijzondere zorg en de hoogste ambachtelijke kwaliteit worden vervaardigd, spreekt voor zich. En daarbij wordt rekening gehouden met het milieu: net als alle andere terminic reclamekalenders worden ook de 6-maandskalenders op FSC®-gecertificeerd papier en karton uit ecologisch bosbeheer, met mineraalolievrije inkt en desgewenst klimaatneutraal geproduceerd. En uiteraard kunnen zelfs onze grote 6-maandskalenders tegen een gunstig portotarief in B4-formaat worden verpakt. Zo komen uw ondernemingskalenders in uw huisstijl met logo niet alleen goed verpakt, maar ook voordelig aan.

Multiblok-kalenders

De 6-maandskalender super 1 magnum met reclameopdruk beschikt over zes afzonderlijke kalenderblokken die naast de huidige maand ook de voorgaande maand en de vier volgende maanden weergeven. Net als de wandkalender zelf is ook het reclame-effect van groot formaat: het compleet bedrukbare achterkarton, de royale kalenderkop, de vijf tussenstroken en één onderstrook garanderen een maximum aan reclameruimte bij deze meermaandskalender met 6 maanden. Zo komen uw ondernemingskleuren met uw bedrijfslogo als relatiegeschenk en reclamemiddel optimaal tot hun recht.
Nog exclusiever is alleen de veredelde kalendervariant super 2 magnum. Net als bij de wandkalender super 1 magnum wordt bij deze luxe uitvoering als extra ook de kopkaart in display-afwerking van een gecacheerde glansfolie voorzien. Zo haalt u een optimale uitstraling uit uw reclameruimte en uw huisstijl.