Proefkalender

  Wilt u een persoonlijke indruk van onze reclamekalenders? Geen probleem, wij sturen u graag vrijblijvend en kosteloos een proefexemplaar van het door u gewenste kalendermodel toe! Vul onderstaand contactformulier in of neem contact met ons op via e-mail op info@terminic.eu of telefonisch op +49 421 87145-0.

  UW CONTACTGEGEVENS:

  Ik heb het privacybeleid gelezen. Ik ga akkoord met een elektronische opslag en verwerking van mijn ingevoerde gegevens om aan mijn verzoek te voldoen.

  HIER VIND JE DE PERFECTE RECLAMEKALENDER!

  Ontdek de volledige diversiteit van ons uitgebreide portfolio met reclamekalenders en vraag uw gratis voorbeeldkalender aan!

  Ervaar onze terminic reclamekalender met alle zintuigen

  Op onze website kunt u veel informatie vinden over ons, onze bedrijfsgeschiedenis en -filosofie, over ons ruime assortiment reclamekalenders, de productie van de terminic muurkalenders en tafelkalenders en over de dagelijkse gang van zaken bij een van Europa’s meest toonaangevende kalenderproducenten. Het is voor ons een uitgemaakte zaak dat al onze maandkalenders uitsluitend in onze bedrijfslocatie in Bremen (Duitsland) worden geproduceerd volgens de hoogste, gecertificeerde kwaliteits- en duurzaamheidsstandaarden. Zo garanderen wij u constant de best mogelijke drukresultaten en exclusief gemaakte kalenders voor uw succesvolle promotieactie.
  Maar wij weten ook dat niets zo overtuigend is als de multisensoriële beleving van een product. Om de kwaliteit van een kalender echt goed te kunnen beoordelen moet hij niet alleen worden bekeken, maar bij voorkeur ook worden vastgehouden. Daarom sturen wij u met alle plezier een gratis voorbeeld van het door u gekozen model reclamekalender. Wanneer u het bovenstaande contactformulier invult, ontvangt u uw persoonlijke voorbeeldkalender spoedig met de post. Wij zien uit naar uw aanvraag!