TAFELKALENDER: TAFELSTANDAARD QUADRO

Podium vrij voor een glansrijk optreden van uw reclamekalender

Tischkalender Büro - Der Tischständer Quadro von terminic im bunten Mandala Design aus umweltfreundlichem Polycarbonat in der 4-Monatsansicht

TAFELSTANDAARD QUADRO: Dagelijkse helper met een overzicht van 4 maanden

Onze terminic tafelstandaard Quadro met overzicht over 4 maanden beschermt uw reclame alsof ze onder glas zit en getuigt daarmee tot op de laatste dag van het jaar „glansrijk“ van de kwaliteit van uw bedrijf. Profiteer nu ook van de mogelijkheid om het kalenderdeel (compactplanner) van de tafelstandaard Quadro elk jaar eenvoudig en voordelig te wisselen – dat scheelt weer reclamebudget in de volgende jaren. Geen wonder dus dat deze compacte tafelkalender voor kantoor en thuis een van de populairste van onze kalendermodellen is. Vooral in combinatie met een terminic muurkalender met overzicht over meerdere maanden bereikt u het dubbele effect met uw reclameboodschap en blijft u gegarandeerd onder de aandacht van uw doelgroep, 365 dagen per jaar!

Afmetingen en gewicht:
formaat: 89 x 225 mm
reclameoppervlak: 86 x 48 mm
gewicht: 133 g
met kartonnen schuifdoos: 160 g

Uitvoering:
calendarium: Duits met feestdagen D (zon- en feestdagen in rood) of Engels zonder feestdagen
bescherming van het calendarium met doorzichtige folie
rode verschuifbare datumaanwijzer op transparante onderstrip
calendarium (compactplanner) van de tafelstandaard Quadro kan elk jaar voordelig worden vervangen
desgewenst afzonderlijk verpakt (golfkartonnen schuifdoos)

DOWNLOAD NU TERMINIC 3-MAANDSKALENDER APP!

Analoge hoogtepunten in digitale vorm! Download de eerste 3-maandskalender app en gebruik de kalenderklassieker op uw smartphone. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via app@terminic.eu.