Posterkalenders

Uw voorbeeldkalender


Alle reclamekalender modellen

DOWNLOAD NU TERMINIC 3-MAANDSKALENDER APP!

Analoge hoogtepunten in digitale vorm! Download de eerste 3-maandskalender app en gebruik de kalenderklassieker op uw smartphone. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via app@terminic.eu.


Onze posterkalender “Top 14” met meerjarenplanning

Dat wij meer kunnen dan wandkalenders, bewijzen ook onze terminic posterkalenders. Deze reclamekalenders worden gebruikt waar beslissingen worden genomen en belangrijke data zichtbaar moeten zijn: in het kantoor van uw klant. Dankzij zijn reclameoppervlak is uw bedrijfslogo in uw corporate design altijd zichtbaar.
De posterkalender Top 14 vergemakkelijkt uw klanten het overzicht bij beurzen en vakanties, bij de vakantieplanning en bij andere belangrijke data en is daarmee de ideale bedrijfskalender. Het bijzondere aan dit kalendermodel: dankzij een 14-maandsoverzicht dat naast de 12 maanden van het huidige jaar ook de maand december van het vorige jaar en de eerste maand van het volgende jaar weergeeft, is bij de terminic posterkalender een gemakkelijke planning over het jaar heen mogelijk. En hij biedt u een in het oog springend panorama-reclameoppervlak op de kalenderkop. Uw klant ziet u zo dagelijks, het hele jaar lang, in volle glans dankzij de kwalitatief hoogwaardige reclameopdruk.
De poster kalender “Top 14” is verkrijgbaar in twee verschillende versies: als een iets compacter poster kalendermodel 90-65 met een totale afmeting van 900 x 650 mm en als een nog groter formaat poster kalendermodel 99-69 (formaat 990 x 690 mm). Naast het 14-maandenoverzicht hebben beide posterkalenders voldoende ruimte voor notities, een panoramische advertentieruimte en een kalenderdatablad in Duits/Engels. De poster kalenders zijn gemaakt van stevig, helder wit speciaal karton 170g/m2.

Posterkalenders: topkwaliteit – en bovendien duurzaam

Vanzelfsprekend worden de posterkalenders – zoals al onze terminic reclamekalenders – geproduceerd volgens de hoogste en gecertificeerde kwaliteitsnormen. De posterkalenders zijn PSO-gecertificeerd op basis van het 100ste raster van de Euroscale – dus u krijgt altijd een posterkalender met consistent hoge afdrukkwaliteit en schitterende kleurresultaten. De kwaliteit van onze posterkalenders staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom willen we onze producten, productie en kwaliteitscontroles hier op terminic altijd optimaliseren. In dit verband hebben we bijvoorbeeld ook de uitgebreide kwaliteitscontroles van de PSOaktiv-certificering geïntroduceerd.
Onze posterkalenders worden niet alleen geproduceerd in eersteklas kwaliteit, maar ook duurzaam. De posterkalenders worden bijvoorbeeld uitsluitend geproduceerd op FSC®-gecertificeerd karton en met minerale olievrije drukinkten. In andere gebieden doen we ook ons ​​best voor het milieu. Door deel te nemen aan het klimaatinitiatief van de drukkerij- en mediaassociaties, verbinden we ons tot de grootst mogelijke CO2-reductie. Onze drukpersen en processen voldoen aan de nieuwste technologieën, zodat onnodig afval en dergelijke kan worden vermeden. En we bieden u de mogelijkheid om eenvoudig uw posterkalenders op een klimaatneutrale manier te produceren. We hebben het certificeringsproces in 2014 al met succes afgerond. Sindsdien hebben we de exacte ‘carbon footprint’ voor de productie van uw posterkalenders kunnen bepalen en deze vervolgens volledig kunnen compenseren door certificaten van geverifieerde milieuprojecten aan te schaffen. U kunt zelfs beslissen welk project u wilt ondersteunen met de koolstofneutrale positionering van uw posterkalenders!
Als u vragen heeft over de terminic posterkalenders, kunt u op elk gewenst moment contact met uns opnemen. U hebt ook de mogelijkheid om uw persoonlijke en gratis proefexemplaar van het posterkalender aan te vragen. We sturen u ook graag een niet-bindende aanbieding voor uw posterkalenders.