NEWS
17.
juli
2023

Bestel Reclamekalender 2024

Kwaliteit, duurzaamheid en service – daar staat terminic voor! Al onze kalenders 2024 worden geproduceerd volgens de hoogste gecertificeerde kwaliteits- en duurzaamheidsnormen. Onze reclameproducten worden gedrukt vanaf de Euroscale 100-zeef voor een bijzonder briljant drukresultaat. Als een van de toonaangevende kalenderfabrikanten in Europa zijn we gecertificeerd volgens ISO 12647 ProcessStandard Offset Printing en PSOaktiv.
We gebruiken alleen FSC®-gecertificeerde materialen voor de productie en zetten ons ook in voor een duurzame kalenderproductie. Ons bedrijf neemt deel aan het klimaatinitiatief van de drukkerij- en mediaverenigingen en heeft zich daarmee gecommitteerd aan de grootst mogelijke CO₂-reductie. Onze productiefaciliteiten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, waardoor stilstand wordt voorkomen, hulpbronnen worden bespaard en emissies tot een minimum worden beperkt. In 2016 zijn we overgeschakeld op procesloze drukplaten, wat ook goed is voor het milieu. Het spreekt voor zich dat de promotiekalenders worden gedrukt met mineraalolie- en kobaltvrije inkten en met een minimaal gebruik van alcohol. We hebben ook met succes het certificeringsproces afgerond voor de klimaatneutrale productie van onze kalenders. Je kunt de uitstoot die vrijkomt bij de productie van je maandkalenders volledig compenseren door certificaten te kopen van geverifieerde klimaatbeschermingsprojecten.
Wij bij terminic zien onszelf echter niet alleen als fabrikant, maar vooral als uw adviseur, dienstverlener en partner voor alles wat met kalenders te maken heeft. Bij ons krijgt u alles uit één hand en 100% made in Germany. Naast het drukken en verwerken van uw 2024-promotiekalenders bieden wij u individueel advies, uitgebreide grafische diensten, een breed scala aan drukwerkafwerkingen, kalenders op maat die volledig zijn aangepast aan uw huisstijl en gepersonaliseerde verzending.
Vraag nu een offerte aan en inspireer uw klanten binnenkort met een individuele en praktische terminic reclamekalender 2024.

Terug

WIJ SPREKEN ÉÉN TAAL: UW TAAL.

Moeten uw kalenders over de hele wereld gebruikt kunnen worden? Wij bieden u reclamekalenders in een unieke verscheidenheid aan talen.